lørdag den 28. juni 2008

Jeg har fået en award!

Ih altså det gør altså en lidt glad når man får de awards, nu har jeg fået en fra Lullemore http://janeskreative.blogspot.com/.


Hun skriver:

Det virker som om du aldrig hviler med alt det som du får lavet af forskellige kreative projekter. Jeg glæder mig sådan til du kommer ned og besøger mig med alle dine scrapting..Tusind tak for dine flotte ord, det gjorde mig faktisk rigtig glad :-) Vi har allerede haft mange hyggelige timer sammen, og sjove er de også.

Her kommer reglerne:
To my winners there are 5 rules attached to this and they are :
1)You have to pick 5 blogs who deserve this award for their creativity, design, interesting material and also contibutes to the blogging community no mater what language.
2) Each award has to have the name of the author and also a link to the blog to be visit by everyone.
3) Each award winner has to show the award and putt the name and the link to the blog that has given her or him award itself.
4) Award winner and the one who has given the prize have to show the link of "arte y pico" blog so everyone will know the origin of this award.
5) To show these rules.

Og så er det jo lige med at finde 5 vindere, det må blive:
Mia http://www.scrapperen.blogspot.com/ for hendes smukke og enkle layouts. Inspirerende at se at layouts kan laves så anderledes end det jeg tit ender med at være fastlåst i.
Iben http://multiscrap.blogspot.com/: for en masse inspiration og udvikling af mine kreative ideer til scrapbooking gennem deltaeglse i Scrapqueen 2008.
Else: http://slipsager.blogspot.com/ for din energi og gode inspiration til kort og scrapbooking. For at du holder styr på os Oddere så vi kan mødes i kælderen.
Karina: http://karinascrap.blogspot.com/ med fare for at gentage mig selv, så havde jeg jo ikke lavet alt det hobby hvis ikke du havde kastet mig ud på det dybe vand den gang i tidernes morgen. Og for så mange sjove og hyggelige timer vi har delt vores hobby i efterhånden.
Pia: http://piabau.blogspot.com/ jeg kender dig ikke sådan rigtig, men følger meget gerne med i hvad der sker på din blog og lader mig inspirere af alle dine ideer og kreative resultateter.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Tusind tak for awarden og de søde ord