mandag den 1. december 2008

Rangers wild på scrap-a-ganza

Rangers wild ville have været et kanon kursus hvis vi bare havde haft dobbelt så meget tid. Formålet var at lære flest mulige teknikker med ranger ink.
Selve omslaget er lavet med stempler på mønster papir og derefter dækket med små stykker akryl, men desværre var albummet lavet lidt for lille så der var ikke plads til alle.Næste side er lavet med alchohol ink og stempler, og ikke mindst stickles. Der blev duppet med tre forskellige farver alkohol ink (distress ink puder) som vi dyppede sådan en skumfidus i, og så ellers duppe duppe afsted det går :-)
Stempel pynt for oven og til sidst stickels der blev gnedet ud med en klud. Kanten fik en tur med brun ink.
Motivet er tryk.
Næste teknik er lavet på glat papir. med alcohol ink i to nuancer blå blev duppet på papiret. Herefter blev der dryppet med en klar vædske (beklager men jeg kan ikke huske hvad det var) som fik farverne til at løbe ud og danne denne flotte baggrund. Derefter stemplede snefnug med sort stazon og små rhinstene som center.
Sidste side er lavet på sort karton. Motiverne er stemplet med embossing sværte og drysset med klar embossing pulver, herefter heat-embossed.
Næste punkt var at bruge to farver grønne paint dabbers som blev "dabbet" ud over hele siden. Herefter blev en klud brugt til at gnide farverne ind i hinanden og skabe den flotte grønne motiv. Så blev det embossede lige poleret med en klud så det trådte klart frem, og igen blev der afsluttet med stickles der blev gnedet ud så det bare danner et fint glimmer lag.
Det runde stempel i midten blev stemplet med sort stazon til sidst.

1 kommentar:

Charlotte Ravn sagde ...

Det er bestemt også et flot LO, så det kan jeg godt forstå du er glad for. Super sødt kort du har lavet og hvor ville jeg gerne have været med til jeres julehygge i Odder, men man kan jo ikke alting. Det lyder som om i rigtigt har hygget jer.
Flotte ting du fik lavet i Holland, jeg er ikke helt færdig med nogen af mine projekter endnu :)