lørdag den 14. februar 2009

Nye farver...

For øjeblikket udfordrer jeg mig selv lidt til at få brugt noget af det "gamle" papir jeg har liggende, prøver at eksperimentere med nye farver for ikke altid at køre i det brune og det lilla (ja altså ikke samtidig :-)
Samtidig har jeg fået fat i nogen søde filtblomster som da også skulle i brug, så her er lige 3 nye kort.
Første kort er med magnolia stempel, filtblomster og mosgummi bogstaver. Lidt modigt med kombinationen af det lysegrønne og det orange men jeg syntes egentlig det er blevet helt okay.
Næste kort er igen med filtblomster, her har jeg brugt nogen af de stempler jeg har fra Nellie Snellen, skulle lige prøve at have lavet et lille vindue i en ramme. Desværre kan man ikke undgå rammen om bamsen, det syntes jeg egentlig er lidt ærgerligt. Samtidig fik jeg lige lejlighed til at prøve mit nye stansejern med ribbon-tag, den kæmper lidt i det tykke karton men den er nu meget sød syntes jeg. Det er jeg sikker på bliver et af de stansejern jeg kommer til at bruge.

Sidste kort lavede jeg i går da jeg var nede og besøge Jane (Lullemor) i Horsens. Jeg måtte prøve hendes stempler, trænger måske også lidt til at lave andet end Magnolia :-) samtidig skulle jeg også for første gang prøve kræfter med at male med akvarel maling fremfor blyanter, det skulle lige prøves af inden jeg beslutter mig for hvad jeg skal anskaffe. Enkelte dele af motivet er ydermere farvelagt med H2O for at få den blanke overflade.
Her har jeg morte mig lidt med at sy, har syet motivet fast i kortet, og pyntet med en enkelt guldsmed øverst. Blomsten er sat fat med en rigtig sød brad med matchende rhinsten, den havde Jane tilfældigvis lige liggende :-)


Jeg er ikke 100% tilfreds med farvelægningne, men jeg lærer det vel efterhånden :-)

6 kommentarer:

Pia sagde ...

Ja det er svært at bruge andre farver og godt at blive udfordret, synes du har lavet nogle flotte kort og rigtig søde motiver

Karina sagde ...

De er blevet rigtig søde ven. Det med farvelægningen er der ingen der kan se på billedet ;-)

Det er nogle fede farvekombinationer du har haft gang i.

Engel sagde ...

Sikke nogle søde kort. Min favorit er den i midten, med bjørnen som sidder og kigger ud af vinduet.. han er da bare for skøn...!

din farvesammensætning er rigtig god! :o)

jane sagde ...

De er altså blevet rigtig gode Gitte.. det er rigtig fint med det nelly stempel med bamsen.. det ser da sødt ud når den sådan kigger ud..
OG hvor er det nogle fine papirer du har brugt..

wildau sagde ...

Hvor er det blevet nogle super fine kort du har lavet. og jeg synes nu at farvelægningen er god.

Charlotte Ravn sagde ...

Super skønne kort i nogle dejlige glade farver!