søndag den 23. august 2009

Fødselsags Crop hos Multiscrap

I går var Jane og jeg til fødselsdags crop i Odense hos Multiscrap, og havde en fantastisk hyggelig dag i hele 12 timer sammen med 6 andre scrappere og selvfølgelig med Iben som en glad og entusiastisk værtinde.
Der var to udfordringer man kunne have med i baghvoedet i løbet af dagen; en emne udfordring "hvad der gør mig glad" som også skulle indeholde mindst 20 ords jornaling, og en skitseudfordring. Den første opgave løste jeg med det følegnde layout - billedet er fra Brusseles i Påsken - chokolade gør mig glad :-) jeg valgte at stave det på den franske måde, det er jo en fransktalende by. De tyve ords journaling er lagt som skjult journaling - du kan måske svagt ane tag'en der titter op for oven med et stykke bånd i. Jeg købte det meste af det i butikken, på nær bogstaver og fiber - det er nu kanon at kunne tøffe rundt i butikken med sit billede og finde det helt rigtige papir. lidt stolt må man gerne være, jeg vandt faktisk den udfordring med layoutet.
det næste layout er mit bidrag til skitse konkurrencen. Det er meget farvestrålende... ved det godt :-) men det passer altså perfekt med farverne i vores kjoler. Papir og det meste pynt er faktisk den velkomstgave vi fik - det er lavet af genbrugspapir og er fra.... øhhh det kan jeg ikke huske og der er står ikke noget på papiret.

Næste layout var lidt af en udfordring. jeg tullede rundt for at finde papir der matchede og så udfordrede Iben mig med denne farvestrålende "sol". Jeg tog udfordringen og syntes faktisk resultatet endte med at blive rigtig godt - og meget glad og forårsagtigt.

Sidste layout er med motiver af min kønne svigerdatter Heidi fra et område der hedder Beguinage i Brugge. Papiret har fantastisk struktur/overflade og igen dejlige farver der passer til forårsfølelsen som man får af billederne. Jeg har embossed hjørnerne med hvidt og sommerfuglen var faktisk mit sidste køb. Pludselig lå der tre pakker fra Martha Stewart med sommerfugle stempler på disken... Jane så dem og kaldte på mig og vupti så lå der kun en pakke :-) jeg embossede den med hvidt og klippede den ud, fantastisk sommerfugl.


Det var lidt ærgerligt for Iben rent forretningsmæssigt at vi kun var 8, men for os deltagere var det fantastisk. Vi sad samlet ved et bord hele dagen og snakkede rigtig godt sammen - der blev delt ideer og spredt inspiration imellem os - en rigtig god dag. At der så også løbende blev trukket lod om præmier fra Imaginence og American crafts gør jo bestemt ikke dagen ringere. Jeg kan klart anbefale jer at tage til arrangementerne i Odense - stemningen er rigtig god og man får masser af inspiration af sådan en dag og aften..........og bruger penge :-)

5 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

hold da helt op såååå lækre ting du der har lavet.

Pia sagde ...

wow sååå flotte layouts og du mestre både det lidt vintage til det meget farverige.

OLIVIA sagde ...

Hej Gitte

Tak for en super hyggelig dag i dit selskab og tillykke med de flotte kunstværker du har lavet...du er sørme kreativ..blik ..blik

Grin herfra :-)

Gitte Grønfeldt sagde ...

Superflotte LO's du har lavet - fantastisk at se, som din stil ændrer sig hele tiden :-D

MULTISCRAP sagde ...

Jeg er helt vild med alle 4 LO'er du fik lavet - dejligt at se den sidste helt færdig.

Og tak for de søde ord - jeg elsker at holde crop, det er så hyggeligt og inspirerende med alt den kreativitet og gode ideér der flyver over bordet.

Papiret i fik i velkomstgave er fra K & CO og serien er designet af Carolyn Gavin.

Nye datoer er lige på trapperne...