tirsdag den 9. februar 2010

Minialbum og et enkelt LO

Så blev det til et enkelt LO igen, det er nok ikke mit bedste menjeg havde behov for at flytte min grænser lidt med at bruge maling og også håndklippe cirkler m.m i stedet for "bare" at bruge færdigt pynt. Rammemn og tag'et er malet med paint dabber, der er så kantet med hvid maling på tag'et mens rammen har fået embossing i stedet for. Malingen bag billedet skulle symbolisere farten i løbet.

Da jeg var i Herning til crop for nyligt fik jeg endelig gang i at lave et minialbum (Tak for det Fru N. godt sparket :-) )

Temaet blev min fotosafari på Samsø sammen med Gydda tilbage i 2008 da jeg lige havde fået mit SLR kamera. Jeg benyttede chancen til at prøve at bruge en af mine kalendergaver, chipboard minialbummet med tags og med akrylsider ved.
Forsiden er meget enkelt med titel, en enkelt blomst og et par rubons.
Billedet på første side har Gydda taget. jeg var dybt optaget i at skulle få stillet skarpt på de smukke lavendler, hvilket ikke var særlig let eftersom det blæste en del - første lektion "et punkts fokus".
Anden side afspejler så resultatet af den kamp, nemlig nærbilledet af de smukke lavendler med sceneriet fra Nordby i baggrunden. Bemærk i øvrigt at jeg klippede billedet i tre stykker og syede det sammen igen, det tog sin tid men effekten blev også god. Under mønten ligger en lille flettet kvadrat, lavet af mønsterpapir og karton.
Næste side er Gydda på tur gennem Nordby. Her har jeg revet i både karton og papir for at skabe den vandrette linie, og der er også sværtet kanter.
Jeg har kun taget et enkelt billede af akryl siden med, de er svære at få gode billeder af. Her har jeg brugt hvid stazon til at stemple en ramme der så rammer Gydda ind, eller blomsterne på den anden side alt efter hvor akryl siden ligger :-) Desværre kom jeg først for sent i tanke om akryl siderne så jeg har ikke kunne lave de fede ting jeg gerne ville fordi billerne allerede var monterede... og ikke så de passede sammen.
Denne side er et stokrose motiv fra den gade i Nordby hvor jeg fotograferede Gydda, igen de afrevne kanter og små blomster for at lave sammenhænget til den forrige side.
Sidste dobbeltside er med billeder fra havnen XXX (ups kan ikke huske hvad den hedder). her fik vi for alvor gang i makro, der er så mange detaljer at tage af. Pyntet med net, hjørner, bånd og tekst.
Et andet detalje billede fra havnen. I mellem disse to sider lykkedes det mig at bruge en stazon ramme på akrylsiden også så det passer med at den vigtigste detalje på hvert billedet blev rammet ind.
OG sidt men ikke mindst, bagsiden. Igen de afrevne sider - faktisk var det lidt af nød for jeg havde brugt for meget papir så jeg var nede i resterne for at dække det sidste - men det blev faktisk helt godt.
Billedet er igen taget af Gydda og fortæller sidste del af historien om foto safarien.

5 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

super flot lo du har lavet, og et totalt skønt minialbum

Marianne sagde ...

Skønt LO - og jeg er helt og aldeles VILD med det minialbum. Hvor er det bare fantastisk smukt - med så mange små detaljer. Jeg er især helt vild med billedet, der er syet sammen - det MÅ jeg simpelthen prøve :o) Hav en skøn aften...

Gitte Grønfeldt sagde ...

Sødt LO (skønt foto), men især minialbummet er altså bare blevet superflot (og det siger jeg ikke kun fordi jeg selv er med på et af billederne ;o)).
Men det ER blevet rigtig sjovt, og det er nogle godte fotos du har valgt, som illustrer vores safari smaddergodt !!

P.S. Havnen hedder Langør . . .

Gitte Grønfeldt sagde ...

thø hø . . . der skulle ikke have stået "godte fotos" (selvom det jo sådan set osse er det), men "gode fotos" ;o)

Pia sagde ...

kanon rålækkert album , skønne farver og et flot layout