lørdag den 9. april 2011

Forår i huset

I dag har jeg været på udflugt med Linda Ballegård til Fulden Blomsterstudie for at se på påske dekorationer og smukke malerier
Det var et helt fantastisk sted som jeg slet ikke kan forstå hvordan jeg har kunnet overse i de mange år jeg har boet i Århus. Kan klart anbefale at du tager en tud derud hvis du får chancen. Bemærk de har kun åbent op til påske og op til jul - så det er med at være vågen mens man kan.
Vi købte lidt småting og fik en masse inspiration, og så var det ellers hjem og lege med hvad vi kunne finde i Lindas have så jeg kunne få lidt forår ind i min stue.
Kløveren her er fotograferet her i aften, den var ved at "Lukke for natten" så du kan ikke se hvor smukke bladene er. Den er plantet i en Erik Bakker snack skål som jeg har foret med mos.
Denne dekoration er temmelig alternativ men også lidt sjov. Vi var i skoven og fandt en masse halvvisne kaprifolier - og også nogen der var ved at skyde :-) de blev samlet i to bundter og lagt i mit fine lange fad. For at få lidt grønt med monterede vi tre halve æggeskaller med mos og da jeg kom hjem satte jeg de sidste tre skaller fast, hældte lidt vand i og lagde 3 små narcisse hoveder i dem.
Denne dekoration vil jeg ikke tage æren for, det var Linda der lige klippede en håndfuld pil i haven og lavede denne fine plads til fuglereden. Jeg har fået sat fuglen fast men skal lige have fat i et par små æg og lægge i reden inden jeg er helt tilfreds, og så skal jeg nok have fat i noget silkebånd i stedet for organza.
Denne her syntes jeg også er lidt sjov. Jeg købte de to små efeu planter og fuglen, mosset fandt vi i skoven. Vi lagde en smule oasis i midten så der er fugt til grenen, så forhåbentlig springer den ud på et tidspunkt, til sidst monterede vi en fugle i træet og lagde en stor gåseæggeskal ned i mosset - lidt sød og anderledes påskedekoration.
Bare lige så du kan få en ide om hvor hårdt det var at lave dekorationerne så får du lige et billede af LInda i fuld gang. Vi flyttede et havebord ud i solen og stod der i et par timer og nød det fantastiske vejr mens vi legede. Eftermiddagen blev afsluttet med frokost i haven og efterfølgende gåtur ned til havnen inden jeg vendte snuden hjemad.

Ingen kommentarer: