søndag den 13. november 2011

Et minialbum fra Belgien - Celine Navarro

Okay det her bliver altså et langt indlæg for jeg har mange billeder denne gang :-) syntes ikke i skal snydes for at se hele albummet.
Da vi var i Belgien i september havde vi blandt andet et kursus med Celine Navarro hvor vi lavede det minialbum jeg vil vise i dag. Det er lidt specielt af to årsager; dels at vi har samlet omslaget selv af tre dele og samlet det med masking tape, og dels at indholdet holdes sammen af spiralryg - en anden type end vi er vant til at se fra Bind it al.

Temaet i mit album er fra min ferie i Sverige i 2010 sammen med Heidi og Christian, her lånte vi en ødegård af en rigtig god veninde og nød en fantastisk uge deroppe.
På indersiden af forsiden er der et billede af ødegården, og så er resten af indholdet monteret i toppen af albummet så nu bladrer vi den anden vej. Det gav lidt udfordringer mens vi lavede siderne enkeltvis, for man skulle hele tiden tænke på om det skulle vende på den ene eller anden måde alt efter om det var forside eller bagside - men det lykkedes til sidst. Føste to tags indeholder dels et billede af mig og dels et tag med baggrundsstempel lavet med hvidt embossing og derefter grøn distress ink.
 Bagiden af de to tags er dels mønsterpapir og dels en sommerfugl lavet med clear embossing og så med orange-brun distress ink. Her fik jeg plads til den indledende journaling om turen. Den hele side er pyntet med mønsterpapir, masking tape og en lille blomst og pin.
 Bagiden er bare pyntet med lidt blomster og brads og så ellers brugt til en masse journaling. De næste to tags er dels et billede af Christian der viser hvor lave dørene var på 1.sal og dels en tag med rød tekst der har fået en gang distress ink efterfølgende.
 Helt enkelt, bare mønserpapir og blomster og snor - der skulle være plads til jornaling omkring vores gode ven flagermusen. Han nåede at kravle på både min og Christians arm inden vi fik ham ud den aften! Igen har jeg brugt maskingtape i overkanten af billedet.
Her er brugt en anden teknik, stemplet er lavet med distress ink hvor der er sprayet lidt vand på så det får den mere udflydende effekt. Igen er der brugt masking tape og blomster og alfabet stickers.
 Endnu en teknik. Først er der embosset et motiv med orange embossing pulver og så har jeg på mit underlag kørt to farver distress ink ud og derefter sprayet vand på dem, og så er tag'et ellers bare dyppet i det og tørret med varmepistol. På den hele side lavede jeg en lille blomsterbort forneden og snuppede linialen fra kanten af et andet mønsterpapir og brugte den som bort langs underkanten af billedet.
 Igen masking tape, blomster, snort og borter som egentlig er rester fra mønster papiret. Bemærk i øvrigt at alle billeder har fået en gang sandpapir i kanten så de er lidt distressede.
 Sidste sider jeg vil vise (mangler billeder på de sidste par sider så de er tomme :-) ) her er sommerfuglen embosset med hvid og har fået blå distress ink, jeg har brugt lidt af det pynt vi fik med i pakken og klippet mønsterpapiret på den hele side så den kant der egentlig er affald kom med - den er da sød.
 Og her er så hele albummet indvendigt når jeg har siderne slået op - to store billeder fra huset som inderside på forside og bagside af albummet.
Det her var et meget anderledes album end jeg normalt laver, og det var forrygende at blive skubbet ud af min "comfort zone" for en gangs skyld. Da jeg fandt det frem igår gik det op for mig at jeg ikke havde nogen billeder af projektet som hun havde lavet men så tænkte jeg; det er på tide du bare laver noget selv pomfrit - luk øjnene og kast ting på :-p og jeg syntes egentlig det er blevet ret godt.

1 kommentar:

Linda sagde ...

Super flot Gitte, glæder mig til at se det i virkeligheden. Så jeg ka. Komme i gang med mit kit :-)