mandag den 7. oktober 2013

Igang igen efter laaaang pause

Der har været stille her på bloggen i rigtig lang tid efterhånden, jeg har ikke rigtig haft gang i så meget på den kreative front, og i det hele taget måske ikke haft så meget overskud til at blogge. Men nu kalder efteråret og indetiden begynder så småt at overtage fra udetiden :-) så nu skal jeg igang.

I den forløbne weekend har jeg været afsted på Scrapbooking Convention i Middelfart og det var en HELT FANTASTISK weekend. Dette af flere årsager men primært to ting; den er udvidet til at vare to hele dage - lørdag og søndag, og jeg var sammen med en flok herlige tøser i et sommerhus ved Båring Vig.
Det med de to dage er faktisk ret vigtigt, det gav en halt fantastisk ro og tid til fordybelse som man ikke har ved de et-dags arrangementer vi er vant til at deltage i. Normalt spurter vi rundt det meste af tiden for at nå at snakke med alle og få shoppet igennem, men denne gang fik jeg rent faktisk lavet noget!
Jeg viser det ene layout her på bloggen, resten af produktionen fra weekenden kan du finde i løbet af foråret på Hobbybodens blog.

Temaet for en af udfordringerne var vand, og her er mit bidrag. Jeg er mest til de enkle layouts, ville gerne kunne lave vilde detaljerede - tekniske svære ... men det kan jeg altså ikke finde ud af :-) jeg kan nu bedst den mere "klassiske" måske er det standard amerikanske... aner det ikke men i hvert fald den enkle stil som dette layout afspejler.


Det viste sig faktisk at være julepapir det jeg fandt der passede til billederne, men heldigvis var der ikke snefnug på bagsiderne af papirerne så de var fine til dette motiv også. Billederne er taget i en sump på Sanibel i det vestlige Florida og viser et par forskellige vandfugle - deraf titlen :-)

Det mest avancerede er nok borten i venstre side som er lavet med et borderpunch hvorerfter jeg har siddet og vævet silkebåndet ind i hulborten. Der hænger små charms med fjer i borten, monteret med matchende grønt garn. Ellers er eneste pynt laser-cut træ fjer som har fået en gang grøn distress ink for at træde lidt mere frem.

Tak fordi du kiggede forbi.

/Gitte

Ingen kommentarer: